BEMUTATTÁK A 10 – A PUSKÁS CÍMŰ KÉPREGÉNYT

Online könyvbemutatón mutatták be a Puskás Aréna VIP teraszán Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója és Futaki Attila képregényrajzoló második közös kötetét, amely a 10 A Puskás címmel jelent meg a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány gondozásában.

A legendás magyar Aranycsapat kapitányáról, Puskás Ferencről, "Öcsiről", a hazai és a nemzetközi futballtörténelem kiemelkedő alakjáról, a legsikeresebb magyarok egyikéről még nem jelent meg olyan képregény, amely ekkora terjedelemben és ilyen részletességgel mutatja be az életét és sportkarrierjét.

A legendás magyar Aranycsapat kapitányáról, Puskás Ferencről, "Öcsiről", a hazai és a nemzetközi futballtörténelem kiemelkedő alakjáról, a legsikeresebb magyarok egyikéről még nem jelent meg olyan képregény, amely ekkora terjedelemben és ilyen részletességgel mutatja be az életét és sportkarrierjét. Az online könyvbemutatón Szabó László kommunikációs szakember, a Puskás musical producere beszélgetett a szerzőpárossal és a könyv szerkesztőjével Schmidt Mária történészprofesszorral. A képregény bemutatón videóüzenetben jelentkezik be Raduly József, kétszeres válogatott labdarúgó, Puskás Ferenc volt csapattársa, Szöllősi György sportújságíró, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Hidi Patrik labdarúgó, a Budapest Honvéd FC játékosa, valamint Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A teljes esemény visszanézhető a Terror Háza Múzeum Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=3436007683166284&ref=watch_permalink

https://www.youtube.com/watch?v=pghTmtJKPPk

Vissza a listához